MERCEDES-AMG, F1 ZAFERLERINI öZEL BIR GT 63 SüRüMü ILE KUTLUYOR!

Yalnızca 200 adet üretilecek.

Singapur Grand Prix'si 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Alman otomobil üreticisi, Mercedes-AMG Petronas F1 takımını kutlamak adına, 612 bg güç üreten 4.0 litrelik çift turbolu V8 motorla donatılmış 200 adetlik sınırlı bir seri olan özel GT 63 PRO 4MATIC+ Motorsport Collectors Edition'ı tanıtıyor.

Özellikle Formula 1 tutkunu koleksiyonculara yönelik olan Motorsport Collectors Edition o kadar özel ki, hırsızlığa karşı korumak için "Guard 360" araç izleme sistemi ile üretiliyor. Ayrıca her müşteriye, yırtılmaya dayanıklı sentetik fiber kumaştan yapılmış nefes alabilen bir dış kılıf ve antistatik bir kumaştan oluşan özelleştirilmiş bir iç mekan kılıfı veriliyor.

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT 63 PRO - Motorsport Collectors Edition (2024)

Motorsport Collectors Edition'ın dış mekanı, arka çamurluktaki elle boyanmış yıldız motifleri ve Petronas logosuna atıfta bulunan turkuaz çizgiler ile özelleştirilmiş. Standart olarak önde 295/30 ZR 21 ve arkada 305/30 ZR 21 boyutunda Michelin Pilot Sport Cup 2R Cup lastikler sunuluyor.

Mat siyah kaplamalı ve çapraz kol tasarımlı 21 inçlik AMG dövme jantlar, Petronas renkli bir çemberle vurgulanırken, önde altı pistonlu kaliperler ve arkada tek yüzer pistonlu kaliperlere sahip AMG seramik fren diskleri kullanılmış.

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT 63 PRO - Motorsport Collectors Edition (2024)

Standart olarak sunulan AMG Performance koltuklar, Petronas renkli dikişlere ve koltuk başlıklarında kabartmalı AMG rozetlerine sahip siyah Nappa deri/mikrofiber ile döşeniyor. AMG Performance ısıtmalı direksiyon simidinde, kapı panellerinde, gösterge panelinde ve orta konsolda da aynı şekilde turkuaz dikişlere yer verilmiş.

Bu özel sürümün fiyat etiketini açıklamayan Mercedes-Benz, "Motorsport Collectors Edition" kapsamında yalnızca 200 araç üretecek.

Bunlara da göz atın

Source: Mercedes-Benz

2024-09-18T16:28:48Z dg43tfdfdgfd