Haber

Trending:


Seyir halindeki minibüsten geriye metal yığını kaldı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsten geriye metal yığını kaldı.


Xiaomi Teslaya rakip oluyor: Standart SU7nın fiyatı belli oldu

Xiaomi Teslaya rakip oluyor: Standart SU7nın fiyatı belli oldu Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Porscheden alınan stil ipuçlarına sahip ve Teslanın Model 3ünün altında fiyatlandırılan sportif elektrikli otomobilini piyasaya sürdü. Şirket böylelikle Çinde halihazırda rekabetin yüksek olduğu elektrikli araç pazarına girmiş oldu. İki saat süren ...


Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe atıldı

Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulanırken, o anlar araç kamerası tarafından görüntülendi.


Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Takla atıp şarampole devrilen araçta 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole devrilen hafif ticari araçta 4 kişi yaralandı.


Kia K4: Daha büyük, daha çekici, hâlâ Cerato

İki farklı motor seçeneği sunuluyor.


Fenerbahçe Opet normal sezonu lider tamamladı! Play-Off'taki rakibi belli oldu...

Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 yenerek normal sezonu lider tamamladı ve önümüzdeki sezon CEV Şampiyonlar Ligi biletini elde etti.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (29 Mart 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Çorum’da 4 araç sürücüsüne 58 bin TL ceza

Çorum’da polis ekiplerince yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne 58 bin 400 TL para cezası uygulandı.


İtalyanlar Nicolo Zaniolo için kapıda!

Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa'nın yolunu tutan Nicolo Zaniolo için İtalyan ekibi Fiorentina harekete geçti.


Çeyreğe hisse rallisi damga vurdu

Çeyreğe hisse rallisi damga vurdu Küresel hisse senetleri piyasaları başta ABD ekonomisinin direnci ve yapay zeka furyasıyla son yılların en iyi çeyreğini kapamaya hazırlanıyor. MSCI Dünya Endeksi bu yıl yüzde 7,7 yükselerek 2019dan beri en iyi birinci çeyrek performansını yaşadı. Faiz indirim beklentilerinin zayıflamasıyla birlikte hisse-tahvil ge...


Yerli makineler ABD pazarında

ASKO Holding Kuzey Amerika pazarı için özel olarak üretilen makaslı ve eklemli personel platformlarını ABD’de tanıtıyor. Türkiye’de üretilen AXCS markalı ürünler Hy-Brid Lift Custom Equipments ile ortaklığının ilk meyvesi olarak görülüyor.


Alfa Romeo, Milano'nun yan profil teaser'ını paylaştı

Alfa'nın ilk B-SUV'si, 10 Nisan'da Milano'da tanıtılacak


VENOM LR’nin ilk teslimatları 2024 Ağustos’ta başlıyor

Orta kalibre top sistemlerine yönelik geliştirdikleri VENOM LR’nin 2024 Ağustos’ta ilk teslimatlarını gerçekleştireceklerini belirten SYS Grubu Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Yenilikçi çözümlerimizle küresel arenada pozisyonumuzu güçlendiriyoruz. ‘Takip eden değil, takip edilen’ olma vizyonumuz doğrultusunda inovatif ve rekabetçi çözümlerle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerin hizmetindeyiz" dedi.


Bisikletlere özel ürün serisi

OTOMOBİL ve motosiklet dünyasının önde gelen yağ markası Motul, bisiklet pazarına hızlı bir giriş yapıyor.


Pirelli, 4 lastik alana 1.500 TL değerinde Shell Pratik Kart hediye ediyor

18" ve üzeri jant lastiklerinde hediyeniz sizi bekliyor.


İzmit’in araç filosuna 4 yeni araç daha dahil oldu

İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 yeni çöp kamyonu ekledi.


Otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

Afyonkarahisar’da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı.


Ferrari'nin Red Bull'u yenmesine yardımcı olan basit tasarım değişikliği

Ferrari, Avustralya Grand Prix'sinde Red Bull'a nadir bir yenilgi tattırdı ve bu yenilgide dış faktörlerin payı büyük olsa da, bu yenilgi yeni bir tasarım yeniliğiyle aynı zamana denk geldi.


Küçükçekmece'de fabrika yangını! Ekiplerin 1 buçuk saatlik çalışmasıyla söndürüldü

İstanbul Küçükçekmece'de bir halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü. Mahsur kalan işçilerin kendi imkanlarıyla fabrikadan çıktığı öğrenilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın sırasında dumanlar Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden de görüldü.


Aynı yönde giden iki araç çarpıştı: 2 yaralı

Denizli’de aynı yönde ilerleyen iki aracın çarpışarak yoldan çıktığı kazada iki sürücü yaralandı.


Castrol, Motobike İstanbul 2024’te motosiklet tutkunlarıyla buluştu

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Castrol, 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’ndeki gerçekleştirilen Motobike İstanbul 2024’teki standında yer alan deneyim alanıyla motosiklet tutkunlarının ilgi odağı oldu.


Fisker'de sular durulmuyor: Satılan modellerin ücretleri alınmamış!

Milyonlarca dolar havaya uçmuş olabilir.


Elektrikli otomobillerde rekor satış! Türkiye AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye, iki yada gerçekleştirdiği 8 bin 255 'tam elektrikli' otomobil satışıyla, Avrupa Birliği ülkelerine kıyasla ilk 5'i zorluyor.


Eddie Jordan: "Sainz, Alonso'nun takım arkadaşı olabilir"

Eddie Jordan'a göre Carlos Sainz, Aston Martin'de Fernando Alonso'ya katılacak.


Sürücüler dikkat: O uygulama, 1 Nisan'da sona eriyor

Oto bakım ustası Ali Curu, kış mevsiminin bitmesine rağmen kar lastiği kullanımına devam etmenin kaza riskini arttırdığını söyledi. Uygulamanın 1 Nisan'da sona ereceğini belirten Curu, mutlaka değiştirilmesi gerektiğini belirtti.


Makyajlı Kia Sportage, bu şekilde görünebilir

Daha agresif bir ön yüz görüyoruz.


Nissan, 2030 sonuna kadar Formula E'de kalacak

Nissan, Formula E'nin 2026-2030 yılları arasında sürecek yeni Gen4 döneminde seride yer alacağını açıklayan ilk üretici oldu.


‘Olası kasıttan yargılanmalı’

İzmir Bornova’da 31 Aralık 2021’de, ehliyetsiz sürücü İsa Eyice’nin (28) kullandığı ticari araç ile Sude Solak’ın kullandığı motosiklet kavşakta çarpıştı.


İş insanına 110 bin dolarlık hasp anı kameraya yansıdı

Fatih'te bankadan para çektikten sonra otomobiliyle otoparktan çıkmaya hazırlanan iş adamı, silahla tehdit edilerek yanında bulunan 110 bin doları gasbedildi. Parayı alarak kaçan 5 şüpheli özel harekât polislerinin katıldığı operasyonla yakalandı. İş adamına gasp güvenlik kameralarına yansıdı.


Küçükçekmece’de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

Küçükçekmece’de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkınca önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan iki çocuk hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


TEI yerli havacılık motorlarının sertifikasyonu için "Tasarım Organizasyonu Onayı" aldı

Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'nin (TEI), yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan "Tasarım Organizasyonu Onayı"nı (TOO) almaya hak kazandığı bildirildi.


Nissan “The Arc” İş Planını Başlattı

Nissan, 2023 mali yılına kıyasla 1 milyon adetlik ek satış hedefliyor. Marka, 2026 mali yılına kadar 16'sı elektrikli olmak üzere 30 yeni modeli piyasaya sürecek.2026 mali yılına kadar içten yanmalı motorlu (ICE) binek araç modellerinin %60'ı yenilenecek. Yeni nesil elektrikli araçların maliyetinin %30 oranında azaltılması ve 2030 mali yılına kadar elektrikli ve içten yanmalı araç maliyetlerinin eşitlenmesi yoluyla elektrikli araçların rekabet...


Audi, Nisan ortasına kadar Sainz'dan haber bekliyor

Auto Motor und Sport'un haberine göre Carlos Sainz'ın Audi ile ilgili kararını Nisan ortasına kadar vermesi gerekecek.


AA'nın haberine Fahri Trafik Müfettişleri Derneği'nden düzeltme

Anadolu Ajansı'nın (AA) "Fahri trafik müfettişleri sadece engelli park alanlarının ihlali durumunda ceza yazabilecek" başlıklı haberi için Fahri Trafik Müfettişleri Derneği, düzeltme talep etti. Dernekten yapılan açıklamaya göre, engelli park yeri cezasını içeren yetkinin yanı sıra fahri trafik müfettişlerinin yetkileri devam ediyor. Anadolu Ajansı...


Motor sporlarına geri dönen Lola, Yamaha güç ünitesi ortaklığıyla Formula E'ye katılacak

Lola Cars, Yamaha ile işbirliği yaparak Formula E'ye geçecek ve on yıldan uzun bir süre sonra ilk kez motor sporları dünyasında yer alacak.


Dünyada yılın otomobili belli oldu: İşte ödül alan otomobiller

Dünyada Yılın Otomobil Ödülleri 2024, New York Otomobil Fuarı'nda sahiplerini buldu. 5 dalda verilen ödüllere elektrikli otomobiller damgasını vurdu. Kia iki ödül birden kazandı. İşte ödül kazanan otomobiller...


Fiat'ın yeni modeli Topolino, Türkiye'de!

Citroen Ami'nin omurgasını kullanıyor.


Şarj ettikçe mil kazandıracak

ELEKTRİKLİ araç şarj işletmecisi ENYAKIT dünyanın öncü hava yolu şirketlerinden Türk Hava Yolları ile işbirliğine imza attı.


Hulkenberg: "İlerlemeden memnunum fakat yorum için acele etmeyeceğim"

Haas pilotu Nico Hulkenberg, Amerikalı ekibin gelişiminden memnun olsa da biraz daha beklemek istiyor.


Taksici selektör yapan sürücüye yumruk attı

Ankara'da bir taksici, kendisine selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti. "Niye selektör atıyorsun?" diyen taksici, sürücüye yumruk atmaya çalıştı. Kendisinin telefon kamerasıyla kaydedilmesine sinirlenen taksici daha sonra olay yerinden uzaklaştı.


Ford Explorer 30 bin km'lik dünya turunu tamamladı

Tam elektrikli Ford Explorer yakında satışa çıkıyor


Trafik magandalarına ceza yağdı

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde makas atarak trafiği tehlikeye düşüren ve trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen sürücülere toplamda 48 bin 190 lira idari para cezası uygulandı.


Steiner: "Haas'ın 2024 F1 beklentilerini küçümsemesi 'yanlış'"

Haas F1'in eski takım patronu Guenther Steiner, takımın Formula 1 2024 sezonuna ilişkin beklentilerini büyük ölçüde küçümsemesinin "yanlış" olduğunu düşünüyor.


Yatlar Ankara'da görücüye çıkıyor

Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Artı Boat Show Ankara, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kapılarını açacak.


Kontrolü mutlaka yapılmalı... Rezervasyonda ‘kopya site'ye kanmayın!

Vatandaşları rezervasyon yaptırırken ‘kopya site yöntemi' ile dolandıranlara karşı uyaran TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Abartılı derecede indirimli fiyatlara şüpheyle bakılmalı dedi.


U dönüşü faciası... Araçtan bile inmemiş

Beşiktaş'ta hatalı U dönüşü yapan araca motosikletiyle çarpan Semanur Hacıoğu'nun yaşam savaşı sürüyor. Aracın sürücüsü A.Ö. serbest bırakıldı.


Xiaomi'nin elektrikli otomobili 27 dakikada 50 bin sipariş aldı

Teknoloji devi Xiaomi, düzenlediği etkinlikle ilk elektrikli otomobili SU7'yi satışa çıkardı. Etkinlikte konuşan Xiaomi CEO'su Lei Jun, SU7’yi zararına satacaklarını belirtti. Şirket, satışa çıkılan ilk 27 dakikada 50 bin sipariş alındığını duyurdu


Oyak Renault, BTÜ Gelişim Zirvesi’nde

Oyak Renault’un deneyimli isimleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencileriyle bir araya geldi. Deneyimlerini aktaran tecrübeli isimler, “proje yönetimi nasıl olmalı”, “mezunları otomotiv sektöründe neler bekliyor” gibi soruları cevapladı.


Alkollü kadın sürücü çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti

Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılmadı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin camını kıran kuryenin param parça olan motosikleti ise çevreye saçıldı.