ALFA ROMEO, MILANO'NUN YAN PROFIL TEASER'ıNı PAYLAşTı

Alfa'nın ilk B-SUV'si, 10 Nisan'da Milano'da tanıtılacak

"Geleceğin profili". Alfa Romeo, 10 Nisan'da Milano şehrinde tanıtacağı B-SUV Milano'nun profilini gösterdiği Instagram gönderisinde bu tanımı kullanıyor. Milano, bu yılın en çok beklenen modellerinden biri. Son aylarda bazı casus fotoğraflar ve resmi bir video aracılığıyla kompakt İtalyan'ı bir miktar tanımış olsak da büyük tanışmaya sayılı gün kaldı.

Alfa Romeo, altı yıllık aradan sonra Milano ile B segmentine geri dönüyor. Yaklaşık 4 metre uzunluğundaki Milano, Stelvio ve Tonale'nin altında konumlanıyor. Instagram'daki fotoğrafta yan profili iyi bir şekilde görebiliyoruz, aynı zamanda açık olan stopların da bir kısmını görebiliyoruz.

Teaser videosunda açılıp kapanan ışık, elektriğe dikkat çekiyor. Arka planda ise Alfa Romeo'nun ilk elektrikli modelinin ismini veren Milano şehri var. İç mekana gelince, eskizler tipik bir Alfa tarzını ortaya koyuyor ve gösterge paneli genel olarak Tonale'den miras alınmış gibi görünüyor.

Elektromotor, Jeep Avenger ve Fiat 600e ile aynı olacak ve 54 kWh pil paketi ile yaklaşık 400 km menzil sunulacak. Daha sonrasında, hem saf içten yanmalı hem de hafif hibrit versiyonlarda kullanılan 100 bg gücündeki 1.2 litrelik 3 silindirli turbo benzinli motora sahip versiyonlar gelebilir. Ancak detaylı bilgiler için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Bunlara da göz atın

2024-03-28T16:40:49Z dg43tfdfdgfd