Haber

Trending:


2 aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da 2 aracın çarpıştığı trafik kazasında biri çocuk 5 kişi yaralandı.


Tsunoda, Honda ile Aston Martin'in anlaşmaya hazırlanmasının ardından farklı kararlar alabilir

Motor sporları kariyerinin başlarından beri kendisini destekleyen Honda'nın 2026 yılından itibaren Aston Martin ile ortaklık kurmak üzere Red Bull ailesinden ayrılmaya hazırlandığı dönemde Tsunoda, F1'deki geleceğini düşünüyor.


Ordu’da kontrolden çıkan araç bahçeye uçtu: 5 yaralı

Ordu’da kontrolden çıkan hafif ticari aracın bahçeye uçarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Kamyonetin zikzak çizerek tehlike yaratması kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kamyonet sürücüsünün seyir halindeyken zikzak çizerek trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı

Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.


Mayıs ayında satılan en ucuz otomobiller

Kampanyalar yenilendi. İşte Mayıs ayı otomobil kampanyaları ve fiyat listeleri


Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı

Togg T10X sürücüleri, Nisan ayından itibaren Tru.Store çevrimiçi uygulama mağazasından D-Smart GO’yu indirmeye başladı. Canlı TV özelliği ile hizmete sunulan D-Smart GO, T10X kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede D-Smart GO’nun indirilme oranı yüzde 80’e ulaştı. Filmden diziye, haberden spora, çocuktan belgesele 100’ü aşkın ulusal ve D-Smart GO’ya özel kanalla hizmet veren platformda yayınlar, 72...


Mardin’de kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Mardin’de sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrilen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.


Toroslar EDAŞ Osmaniye’yi bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.


Servis aracı tur minibüsüne çarptı: 3 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yavaşlayan tur minibüsüne otel servisinin arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Nisan ayı ikinci el verileri açıklandı! Fiyatlar arttı mı?

Türkiye’nin online ilan platformu nisan ayı ikinci el ilan verilerini açıkladı. “Peki Nisan ayında en çok ilan hangi model araç için yayınlandı! Nisan ayında araç fiyatları düşüş yaşandı? Hangi model daha fazla talep gördü?” Ayrıntılar işte sizlerle...


Acosta, ilk kez büyük bir şey başarma fırsatını kaybettiğini düşünüyor

Pedro Acosta, Fransa Grand Prix'sinde geçirdiği kazanın MotoGP'de ilk kez “büyük bir şey” başarma şansını elinden aldığını düşünüyor.


Ford, sattığı her EV başına 100.000 dolar zarar ediyor!

Ford'un elektrikli otomobil kanadı zarar etmeye devam ediyor.


Son teknoloji araçlar Garaj'dan yola çıktı

Mobilite alanında en yenilikçi ürünler YTU Innovation Hub'da geliştiriliyor. Firmalar merkezdeki 9 ayrı garajda yarış arabasından elektrikli otoya, pamuk toplama makinesinden sualtı drone'una kadar pek çok araç üretiyor.


İstanbul'da tartıştığı sürücünün dikiz aynasını levyeyle kırdı:

İstanbul'da bir sürücü, trafikte tartıştığı diğer sürücünün aracının dikiz aynasını levyeyle kırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sürücüye 2 bin lira ceza kesilerek, hakkında adli işlem başlatıldı.


Otomotiv sektör temsilcileri yeni rekorlara ulaşmayı hedefliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Otomotiv Konseyi ‘Strateji Arama Çalıştayı’ iş dünyasının referans eğitim merkezi Bursa Business School’da (BBS) gerçekleştirildi. Sektör paydaşları, 2023 yılını 35 milyar dolarlık rekor ihracatla tamamlayan otomotiv endüstrisinde yeniliklere odaklanarak başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.


Bir annenin yardım çığlığı

Antalya’da yaklaşık 8 ay önce motosikletiyle otomobile çarpan ve omuriliği zedelenen Efe Can Deligözoğlu (16), kazanın ardından yatağa bağımlı hale geldi.


Eskişehir'de 'insanlık ölmemiş' dedirttiren olay

Eskişehir'de sara krizi geçiren sürücüye yardım eden özel güvenlik görevlisi, kaza yerinde aracın başında nöbet tutarak araca zarar gelmemesini sağladı. Olay sırasında başka bir aracın ambulansa çarpması da yaşandı.


Beykoz'da sürücülerin yol verme inatlaşması kamerada

Olay, dün öğle saatlerinde TEM Otoyolu Kavacık mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hafif ticari araçla otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.Sol şeritte ilerleyen hafif ticari araç sürücüsü hız keserek trafiği yavaşlattı. Sol şeritte ilerleyen hafif ticari araç sürücüsü arkada bulunan ve şerit değiştirmek isteyen sürücüye uzun süre yol vermedi. İki sürücü arasındaki yol verme inatlaşması cep telefonu...


Andretti, F1'e girişinde ABD Kongresi'nin müdahalesini açıkladı

Mario Andretti, Andretti'nin F1 teklifi konusuna ABD'de Kongre üyelerinin müdahalesini açıkladı.


Kuzey Marmara Otoyolu'nda güvenlik için 24 saat hız denetimi yapılıyor

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'dan geçen Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik güvenliğinin sağlanması ve aşırı hızdan kaynaklanan kazaların önlenmesi amacıyla 24 saat esasına göre radarla denetim gerçekleştiriliyor.


Kazaya karışan otomobil, binanın bahçe duvarını aşıp merdivenlere çarparak durabildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, kaza yapan otomobillerden bir tanesi bahçe duvarını aştığı evin merdivenlerine çarparak durabildi.


Kaynak makinesinden çıkan yangında oto yedek parça dükkanında maddi hasar oluştu

Burdur’da sanayi sitesinde kaynak yapıldığı esnada çıkan yangında, oto yedek parça deposunda maddi hasar meydan geldi.


Sivas'ta hafif ticari araç devrildi: 6 yaralı

Sivas'ta hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.


D-100’de ilginç anlar: Bariyerlerde asılı kaldı

Sakarya’da önüne çıkan tıra çarpmamak için fren yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerlerin üzerinde yan şekilde metrelerce sürüklendi. Otomobil sürücüsü yaşadığı ilginç kazayı, “Bariyerlerde yan şekilde durmasının etkisindeyim, gerçekten şoktayım” sözleriyle anlattı. https://haberglobal.com.tr/gundem/d-100de-ilginc-anlar-bariyerlerde-asili-kaldi-343965


Makyajlı Kia EV6, daha büyük bir batarya ile tanıtıldı

İç ve dış tasarımda belirgin değişimler mevcut.


Ferrari'nin Imola öncesinde SF-24'te yaptığı değişiklikler

Ferrari, son güncellemeleriyle daha fazla Red Bull'a benzemeyi tercih etti. Giorgio Piola'nın çizimiyle Fiorano çekim gününde görülen kırmızı aracın evrimini karakterize eden sekiz noktayı keşfetmeye ne dersiniz?


Yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)- BURSA’nın İnegöl içesinde yolun karşısına geçen 12 yaşındaki H.K.’ya çarpan motosiklet devrildi. Kazada, motosikletten düşen sürücü ile H.K. yaralandı. Kaza, saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Park Caddesi’nde...


Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Aston Villa'dan çılgın kutlama


Paniklediği için gaz kolunu bırakmayı unutup dükkana dalan motorcu kamerada

Ankara’da bir motosiklet sürücüsü, aracını park etmeye çalışırken yaşadığı heyecan sebebiyle bir telefon dükkanına daldı. Elini gaz kolundan çekmeyi unutan sürücünün kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Küçükçekmece'de dehşet dolu anlar! Otomobil yayaların arasına daldı

Kaza, saat 16.00 sıralarında Tevfikbey Mahallesi, Merkez Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ara sokaktan caddeye çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapan 61 OF 1903 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 5 kişi ambulansla hastaneye...


Talep düşüyor, Opel EV'lerden vazgeçmiyor!

Opel CEO'su, Frontera'nın tanıtımında konuştu.


SDF Group’tan Bandırma’da dev yatırım...

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Bandırma Organize Sanayi Bölgesi’nde, SDF Group tarafından 10 bin metre kare alanda, 30 bin adet üretim kapasitesi hedefiyle hizmete alınan FARMotion Motor Fabrikası’nın açılış programı gerçekleştirildi.


Tekirdağ-İstanbul yolunda trafik kazası: 4 yaralı

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.


Pirinkayalar Tüneli Sürücülere Hem Zamandan Hem Yakıttan Kazandırıyor

Erzurum-Artvin karayolu üzerinde hizmete açılan Pirinkayalar tüneli, sürücülere güvenli bir yol imkanı sunarken aynı zamanda milyonlarca lira tasarruf sağlıyor. 2.5 yılda tünelin hizmete açılmasıyla birlikte yaklaşık 150 milyon liralık tasarruf sağlanırken, sürücüler eskiden zor şartlarda geçebildikleri yoldan bugün hem kısa sürede hem de güvenli bir şekilde geçebildiklerini belirtiyorlar.


Yalova'da 5 araçlı zincirleme kaza

Yalova'da aynı istikamette giden 5 araç birbirine peş peşe çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda araçlarda maddi hasar meydana gelirken yaralanan olmadı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Eskişehir'de sara krizi geçiren sürücüye yardım eden özel güvenlik görevlisi

Eskişehir'de aracıyla seyir halindeyken sara krizi geçiren sürücüye yardım eden özel güvenlik görevlisi, kaza yerinde aracın başında nöbet tuttu.


Neuville WRC Portekiz Ralli'sinde neredeyse imkansızı başardı

Thierry Neuville, Portekiz Ralli'sinde podyuma çıkarak Elfyn Evans ile arasındaki farkı 24 puana çıkarmasını neredeyse imkansızı başarmak olarak nitelendirdi.


Osmaniye’de yaya ve sürücülere broşürlü uyarı

Osmaniye’de yaya ve sürücülere broşürlü uyarı İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de trafik polisleri, yaya geçitlerinde sürücü ve yayaları kurallara uymaları konusunda uyardı. Dr. Devlet Bahçeli Meydanı Karaoğlanoğlu Parkı yanında düzenlenen etkinliğe Vali Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay ...


Opel'in yeni SUV'u son çeyrekte yollara çıkıyor

Opel,yeni SUV Modeli Frontera’yı İstanbul’da Dünyaya Tanıttı


Sessiz sürüş

Bugün, saat 19.00'da Türkiye'nin birçok yerinde yüzlerce bisikletli buluşacak. Bisikletli ölümlerine dikkat çekmek için sessiz bir sürüş gerçekleştirecek


Ucuz otomobil vaadiyle dolandırıcılık! Candan kardeşlere hapis istemi

Sosyal medya fenomenleri Nihal-Bahar Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 21 kişinin ucuz araç vaadiyle kişileri dolandırdıkları suçlamasıyla yargılanacakları soruşturmada iddianame tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. Savcı, Bahar Candan'ın 44 yıl, kardeşi Nihal Candan'ın ise 24 yıl hapis cezası cezalandırılmasını talep etti. O iddianameye dair tüm detayları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, İstanbul'da Küçükçekmece...


Çin'den sürpriz Tesla hamlesi!

ABD'li otomobil üreticisi Tesla'ya ikinci farikası için Çin'den izin çıktı. Tesla bu fabrikada 1 milyar 450 milyon yuanlık (yaklaşık 200 milyon 356 bin dolar) yatırım gerçekleştirilecek.


Marquez: "Şampiyonluk için hâlâ bir şeyler eksik"

Gresini Ducati takımı için yarışan Marc Marquez, şampiyona sıralamasında üçüncülüğe yükselmesine rağmen şampiyonluk için bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyor.


Seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobilde maddi hasar oluştu.


Sivas'ta kontrolden çıkan araç takla atıp 70 metre sürüklendi

Sivas’ta takla atıp yaklaşık 70 metre sürüklenen hafif ticari aracın içindeki 6 kişi yaralandı.


Bursa'da 'Kapan-1' Uygulaması: 13 Çalıntı Motosiklet Yakalandı, 6 Milyon 739 Bin TL Cezası Kesildi

Bursa'da motosiklet hırsızlığını önlemek amacıyla yapılan 'Kapan-1' uygulamasında 13 çalıntı motosiklet yakalandı ve 6 milyon 739 bin TL ceza kesildi. Uygulama kapsamında şase numaraları kontrol edilen motosikletler ve sürücüler incelendi. Ayrıca uygulama sonucunda 17 aranan şahıs yakalandı ve 10.26 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, çalıntı motosikletlere yönelik uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.


Porsche: "Vettel'in Le Mans'ta yarışması hâlâ bir olasılık"

Porsche, dört kez Formula 1 Şampiyonu olan Sebastian Vettel'in gelecekte Le Mans 24 Saat yarışında takıma katılma olasılığına açık.


Nefes kesen kovalamaca: Jandarma çalıntı aracı böyle durdurdu

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde jandarmanın çalıntı araç kovalamacası hem karadan hem havadan görüntülenirken şüpheli yakalanırken çalıntı araç sahibine teslim edildi. Çalıntı araç, drone ile takip edilerek şüpheli yakalandı ve tutuklandı.


BYD'nin pickup modeli Shark resmen tanıtıldı

Şarj edilebilir hibrit model ilginç özellikler ile geliyor.